U bent hier: Home > Wat doen we > Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen: Van inspiratie naar realisatie..

Duurzaam bouwen is (straks) geen keuze meer maar de enige wijze waarop we in de toekomst nog kunnen en moeten bouwen.
De veranderende wereld, het klimaat en de schaarste aan grondstoffen zouden voldoende redenen moeten zijn om duurzaam te gaan bouwen.

Duurzame gebouwen zullen niet gauw onder de sloophamer komen. Ze voldoen ook na lange tijd aan de eisen die gebruikers stellen, kunnen van functie veranderen, bieden aantrekkelijke bouwvolumes en blijven esthetisch boeien. Vanaf de ontwerpfase is gekozen voor duurzame materialen, energie-efficiency door het toepassen van schone energiebronnen en waterbesparing. In dezelfde fase is al rekening gehouden met hergebruik van de materialen na de sloop. Intelligente gebouw- en installatie concepten zorgen ervoor dat besparingen op energie- en watergebruik tot 50% kunnen oplopen. Duurzaam bouwen loont, dat blijkt. Voeg daarbij op termijn de aanzienlijke besparing op energiekosten en de balans slaat als vanzelfsprekend door in het voordeel van duurzaam bouwen.

Duurzaam bouwen levert meervoudige winst op: voor de mens, het milieu en de economie.

Om deze kans voor u te realiseren bieden wij onderstaande diensten aan:

Foto BouwmanagementDuurzaam Projectmanagement
Als projectmanager en initiator realiseren wij grote en kleine (verbouw)projecten op het gebied van duurzaam bouwen. We proberen als bouwregisseur de gehele keten van betrokken partijen optimaal op elkaar af te stemmen. Hierbij maakt het niet uit welke partij de initiator is van het project.
Klik hier voor meer informatie.

 

 

Duurzaam advies
Van inspiratie naar realisatie..
Wij helpen u graag met het realiseren van uw project op het gebied van duurzaam bouwen. U kunt van ons een gedegen advies verwachten voor uw nieuwbouw, verbouw of renovatie project.
Klik hier voor meer informatie

 

Meer Met Minder aanbieder (MMM)
Meer Met Minder (MMM) wil energie besparen gemakkelijk maken. Vandaar de claim: met gemak energie besparen. De MMM uitvoeringsorganisatie wil alle drempels zoveel mogelijk wegnemen en iedereen helpen om 30% energiebesparing mogelijk te maken.
klik hier voor meer informatie.

Duurzaam bouwen een wereldkans!