U bent hier: Home > Informatie > Partners

Resultaat door samenwerking..

IBKN: Integrale BouwKwaliteit Nederland
IBKN: Integrale BouwKwaliteit Nederland

De Stichting Integrale BouwKwaliteit Nederland (IBKN) is een samenwerkingsorganisatie die gericht is op het ontwikkelen, begeleiden, realiseren en nazorg van een comfortabele en duurzame werk- en leefomgeving. IBKN doet dit vanuit het besef dat in elke fase van het bouwproces, van ontwerp tot realisatie en beheer, een integrale benadering van de thema’s gebruikskwaliteit, energiezuinigheid en milieu, gezondheid en veiligheid en toekomstwaarde noodzakelijk is.

Door samenwerking en het leggen van verbindingen zorgt IBKN voor een integrale aanpak voor verduurzaming van de gebouwde omgeving.

IBKN bestaat uit een viertal enthousiaste partijen die samen zorg dragen voor deze integrale aanpak.

Website www.ibkn.nl
Schoonveld & Iedema Regio Oost
Schoonveld & Iedema Regio Oost

Schoonveld & Iedema regio oost is een handelsnaam van Cleanfield Duurzaamheid Advies en werkt samen met Schoonveld & Iedema Noord te Heerenveen.

Schoonveld & Iedema biedt MKB bedrijven welke werkzaam zijn in de GGW en (utiliteits)Bouw advies en ondersteuning bij de uitvoering van bedrijfs- en organisatie processen. Verder verzorgt het maatwerk in opleidingen/trainingen passend binnen bovengenoemde werkzaamheden.

Website www.iedema.nl
Nibag Regisseur in huisvesting
Nibag Regisseur in huisvesting

Nibag opereert op het brede vlak van maatschappelijk vastgoed. Wij begeleiden organisaties bij het initiëren, realiseren, organiseren en beheren van hun vastgoedportefeuille. We mikken niet op de snelste oplossing maar richten ons op een duurzaam en waardevast resultaat. Daarbij zorgen we voor de optimale balans tussen gewenste functionaliteit en wenselijke exploitatiekosten.

Voor Nibag verzorgen wij alle werkzaamheden op het gebied van duurzaamheidsvraagstukken.

Website www.nibag.nl
BTConsul
BTConsul

BTCONSUL werkt samen met diverse opleidingsinstituten en andere specialisten om u zoveel mogelijk de beslommeringen rondom Veiligheid, inspecties/keuringen en Arbowetgeving voor u te regelen. 
Hierin gaan wij uit van uw praktijk situatie en de continuïteit van het productieproces.

Voor BTConsul verzorgen wij diverse veiligheidsvraagstukken op management nivo

Website www.btconsul.nl