U bent hier: Home > Referenties > In de media

Cleanfield Duurzaamheid Advies in de media

Maart 2013
Impressie film Excellent gebied 'Koloniewoning van de toekomst'
Als koploper binnen de excellente gebieden welke door AgentschapNL zijn aangewezen als voorbeeld van duurzaam bouwen voor Bouwend Nederland is mooie reportage gemaakt van het project 'Koloniewoning van de toekomst'.
Cleanfield komt uigebreid aan het woord en licht het 'geheim' van dit duurzame project toe. klik hier voor de reportage:

 

 

Januari 2013
Artikel ROMagazine inzake boegbeelden van 'excellente' mensen over hun drijfveren en manier van werken.


Klik hier voor het volledige artikel. 

 

April 2012
Artikel + Interview op site van Ommen.nl d.d. 13 April 2012 (vanaf 3:50 Cleanfield)

De provincie Overijssel en de gemeente Ommen hebben nieuwe afspraken gemaakt op het gebied van energie en duurzaamheid. Gedeputeerde Ineke Bakker en wethouder Lagashebben vandaag hiervoor de handtekening gezet. Het betekent dat de provincie geld beschikbaar stelt voor premies en leningen voor particulieren die duurzaamheidsmaatregelen willen toepassen en dat de gemeente Ommen de activiteiten van het Energieloket gaat uitbreiden.

Pilotwoning

De gemeente heeft ook de opdracht voor de realisatie van twee pilotprojecten; een energieneutrale bestaande woning en een energieleverende woning. De ondertekening vond plaats bij de ‘energieleverende’ vakantiewoning Zonnehuus in Stegeren. Bij de bouw maakt de heer Schoonveld gebruik van de laatste technische installaties en duurzame materialen. De woning wordt een demonstratiewoning waar fabrikanten, importeurs en ondernemers die eraan gewerkt hebben, hun producten werkend kunnen tonen.

 

September 2011
Artikel in De Stentor d.d. 29 september 2011

Toelichting op het duurzame project 'het Zonnehuus' welke Cleanfield gaat realiseren ten behoeve van demonstratie doeleinden.
klik hier (pag. 1) hier (pag. 2) en  voor het volledige artikel

 

 

April 2011
Artikel in De Stentor d.d. 22 april 2011

Cleanfield gaat eigen adviezen in de praktijk brengen via uitbreiding van hun Gastenverblijf Lindeboom met een energieleverende vakantiewoning.
klik hier voor het volledige artikel. 

 

 

Mei 2010
Artikel in woonblad "Wonen in Westerveld"
klik hier voor het volledige pdf artikel

 

 

April 2010
Urgenda regiotour bezoekt "De koloniewoning van de toekomst" in Frederiksoord. Een project waarbij wij als adviseur zijn betrokken.